Via Lecco,1 - 20124 - Milano (Italy) - tel. (+39) 02.29521895 - mail@ristorante-ilia.it

SECONDI DI CARNE

Meat Courses


COSTOLETTA DI VITELLO ALLA MILANESE

Thinly pounded and breaded veal chop Milanese style

FEGATO DI VITELLO A PIACERE

Calf’s liver cooked any style

ROGNONCINO DI VITELLO TRIFOLATO CON FUNGHI

Sautéed calf’s kidney with fresh porcini mushrooms sauce

GALLETTO ALLA DIAVOLA

Sautéed Cornish hen“Diavola style” in rosemary

PETTO DI POLLO ALLA GRIGLIA

Pounded and grilled chicken breast topped with extra virgin olive oil

FILETTO DI BUE ALLE ERBE O AL PEPE VERDE

Beef fillet with herbs or green pepper

FILETTO DI BUE ALLE ERBE FINI O ALLA GRIGLIA

Sautéed fillet of beef with aromatic herbs, zucchini, cherry tomato and bell peppers sauce

(Grilled preparation is also available)

TAGLIATA DI MANZO CON INSALATA DI RUCOLA

Grilled thinly sliced NY steak with arugola salad

TAGLIATA DI MANZO CONCARCIOFI

Grilled thinly sliced NY steak withartichokes

NODINO DI VITELLO COTTO A PIACERE

Veal chop cooked any style

FRITTO DI CERVELLA E ZUCCHINE

Fried brains and zucchini

PICCATINA DI VITELLO AL LIMONE O AL MARSALA

Piccata veal marsala or lemon

VITELLO TONNATO CON CAPPERI DI PANTELLERIA

Veal with tuna sauce with capers of Pantelleria

ENTRECOTE CLASSICA

Grilled NY steak “Entrecote style” with extra virgin olive oil

BATTUTA DI MANZO ALLA TOSCANA

Pounded and sautéed rib eye steak with fresh herbs and garlic, Tuscan style

COSTOLETTA CLASSICA CON RUCOLA E POMODORINI

Pounded and breaded veal chop topped with fresh tomatoes and arugola salad

FIORENTINA SPECIALE PER DUE ALLA GRIGLIA

Grilled Porterhouse steak (for two people)

CARPACCIO DI CARNE CON GRANA E RUCOLA

Beef Carpaccio with Parmesan cheese and arugola

PICCATINA DI VITELLO CON FUNGHI PORCINI

Veal scaloppini with fresh porcini mushrooms sauce

POLPETTINE DELLA CASA CON FUNGHI

Home-made meat-balls with fresh porcini mushrooms sauce

COSTATA DI MANZO ALLA TOSCANA O ALL’ANTICA

Sautéed T Bone steak in a garlic, rosemary and red pepper sauce with roasted potatoes or in a cherry tomato, zucchini and bell peppers sauce (for two people)

TARTARE DI FASSONA PIEMONTESE PREPARATA A PIACERE

Tartare fassona Piedmont prepared to taste